Game design voor in app purchases 

60 seconds

educatief

usability

schermen

commercieel

Game design voor in app purchases - Bleepee

 
Bleepee is een game voor Android en IOS. De game interface, het level design, characterdesign en het overall concept is ontwikkeld door Twisted Stranger in opdracht van Manic Squad. 
 
Het spel neemt je mee op de reis van Bleepee, die van galaxy naar galaxy moet springen vol met power-ups en lastige obstakels. 

Mobile game design

Wanneer je een spel ontwerpt voor mobiele telefoons is het van belang dat je rekening houdt met het vaakal kleine beeldscherm. Het spel moet makkelijk te spelen zijn maar ook uitdagen. Zo hebben wij bij Bleepee een 'double handed' interface gebouwd. Iets wat de meeste mobiele games niet hebben. 
 

MEEDENKEN

Jij komt met een idee, wij verfijnen dat. Wij weten hoe je een eindgebruiker de acties laat uitvoeren die jij voor ogen hebt en passen daar ons ontwerp op aan

 

USABILITY

Een app navigeert anders dan bijvoorbeeld een website. Het plaatsen van de juiste linkbuttons op de juiste plekken, daar zijn wij een kei in! 

 

GEBRUIKER

Bij het ontwerpen van een app zetten wij de gebruiker centraal. Hoe ervaart de gebruiker jouw app, visueel én praktisch?

 

DGBL

Voor veel van onze apps hanteren wij het DGBL (Digital Game Based Learning) principe. Door beloning en motivatie de eindgebruiker iets leren 

 

TWISTED STRANGER APP DESIGN ben jij de volgende? Bel of mail!

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam