Gebruiksvriendelijk ontwerp voor tijdlijn

10 jaar Kinderthuiszorg

educatief

usability

schermen

commercieel

User interface ontwerp voor historische tijdlijn

 
Toen KinderThuisZorg tien jaar bestond besloten zij dat ze een digitale tijdlijn wilde van alle historische ontwikkelingen binnen het bedrijf. Deze automatisch afspelende tijdlijn is door Twisted Stranger vorm gegeven inclusief manieren om KinderThuisZorg te feliciteren door shout-outs, artwork en complimenten te geven. 

Interface ontwerp voor horizontaal scrollende website

De meeste websites en platformen scrollen verticaal. Sommige bureaus durven ook horizontaal vorm te geven, waar Twisted Stranger er één van is. Het horizontaal scrollen is ook voor het gebruik op een tablet erg handig door dat je hier gewend bent te swipen. Het interface ontwerp verschilt hierdoor natuurlijk wel en moet je voornamelijk rekening houden met de verschillende hoogtes van beeldschermen. 
 

MEEDENKEN

Hoe krijgen we de bezoeker van jouw product of website  op de juiste plek? Wij zorgen voor een duidelijke navigatie! Vol met CTA buttons en USP's 

 

USABILITY

Hoe zorgen we ervoor dat de acties op de sites of software die wij voor jouw product of dienst goed werken zonder teveel uitleg? Wij zijn usability experts! 

 

GEBRUIKER

Bij het ontwerpen van een goede interface zetten wij de gebruiker centraal. Hoe ervaart de gebruiker jouw website of software, visueel én praktisch?

 

OVERTUIGD?

Laat vandaag jouw interface duidelijk en simpel ontwerpen door Twisted Stanger. Neem contact op!

 

TWISTED INTERFACE ONTWERP  ben jij de volgende?

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam