Interface ontwerp platform voor kinderen

BendooBox

educatief

usability

schermen

commercieel

Interface ontwerp platform voor kinderen - BendooBox

 
BendooBox is een pakket gebasseerd op de Raspberry Pi. Samen met handige handleidingen en uitbreidsets heeft Twisted Stranger hier ook een platform voor ontworpen. Het platform stelt het kind in staat om zijn/haar uitvindingen te delen. Wanneer je veel deelt en veel 'likes' krijgt verdien je punten. Deze punten tellen uiteindelijk op tot de ultieme score en kan je jezelf een BedooGuru noemen. 

Platform UIX design 

Het platform is gebasseerd op het Digital Game Based Learning principe. Dit principe houdt in dat wanneer je de gebruiker beloont voor een actie hij/zij deze beter onthoud en motiveert om de actie te herhalen. Ook hebben wij ons verdiept in het gebruikersgemak van het platform en deze kindvriendelijk opgezet. 
 

MEEDENKEN

Hoe krijgen we de bezoeker van jouw product of website  op de juiste plek? Wij zorgen voor een duidelijke navigatie! Vol met CTA buttons en USP's 

 

USABILITY

Hoe zorgen we ervoor dat de acties op de sites of software die wij voor jouw product of dienst goed werken zonder teveel uitleg? Wij zijn usability experts! 

 

GEBRUIKER

Bij het ontwerpen van een goede interface zetten wij de gebruiker centraal. Hoe ervaart de gebruiker jouw website of software, visueel én praktisch?

 

OVERTUIGD?

Laat vandaag jouw interface duidelijk en simpel ontwerpen door Twisted Stanger. Neem contact op!

 

TWISTED INTERFACE ONTWERP  ben jij de volgende?

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam