Interface ontwerp voor intranet

KTZ Connect

educatief

usability

schermen

commercieel

Interface ontwerp voor intranet - KTZ Connect

 
Learning by Ivy is een e-learning programma die kinderverpleegkundigen helpt om te bepalen of de thuis situatie geschikt is voor zorg thuis.
Het interface ontwerp is modern opgezet en werkt na het gebruik van het dashboard in vier simpele stappen naar de eindtoets toe. Naast de theorie is er ook een 3D game ontworpen door Twisted Stranger. 

Modern interface ontwerp

e-learning

Wanneer Twisted Stranger een platform of webapp vorm geeft proberen wij altijd buiten de gebaande navigatie van een website te treden. Door een ander soort, voornamelijk visuele navigatie, doorbreek je de standaard. Wij noemen dat 'appie - vormgeven'. 
 

MEEDENKEN

Hoe krijgen we de bezoeker van jouw product of website  op de juiste plek? Wij zorgen voor een duidelijke navigatie! Vol met CTA buttons en USP's 

 

USABILITY

Hoe zorgen we ervoor dat de acties op de sites of software die wij voor jouw product of dienst goed werken zonder teveel uitleg? Wij zijn usability experts! 

 

GEBRUIKER

Bij het ontwerpen van een goede interface zetten wij de gebruiker centraal. Hoe ervaart de gebruiker jouw website of software, visueel én praktisch?

 

OVERTUIGD?

Laat vandaag jouw interface duidelijk en simpel ontwerpen door Twisted Stanger. Neem contact op!

 

TWISTED INTERFACE ONTWERP  ben jij de volgende?

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam