Interface ontwerp voor companion app

Pimmr

educatief

usability

schermen

commercieel

Interface ontwerp voor companion app - Pimmr

 
Pimmr voorspelt wat jij leuk vindt om te lezen, welke bioscoopfilm je écht moet gaan zien en welk café het beste past bij jou en je vrienden. 
Twisted Stranger heeft het platform en de app zo ontworpen dat het raten en toevoegen van items leuk wordt om te doen en simpel in gebruik is. 

Interface ontwerp voor app en platform

Wanneer je een digitaal project hebt is het soms verstandig om naast je volledige platform ook een companion app te laten draaien. Deze app is gesynct met je online profiel en heeft uitgekleede versies van de originele functionaliteiten. Natuurlijk is het interface ontwerp iets anders maar het moet wel op elkaar blijven lijken. 
 

MEEDENKEN

Hoe krijgen we de bezoeker van jouw product of website  op de juiste plek? Wij zorgen voor een duidelijke navigatie! Vol met CTA buttons en USP's 

 

USABILITY

Hoe zorgen we ervoor dat de acties op de sites of software die wij voor jouw product of dienst goed werken zonder teveel uitleg? Wij zijn usability experts! 

 

GEBRUIKER

Bij het ontwerpen van een goede interface zetten wij de gebruiker centraal. Hoe ervaart de gebruiker jouw website of software, visueel én praktisch?

 

OVERTUIGD?

Laat vandaag jouw interface duidelijk en simpel ontwerpen door Twisted Stanger. Neem contact op!

 

TWISTED INTERFACE ONTWERP  ben jij de volgende?

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam