Interface ontwerp voor belastingplatform

Ik wil betalen

educatief

usability

schermen

commercieel

User interface design voor

Ik Wil Betalen

 
'Ik wil betalen' is een belastingdienst initiatief die de gebruiker zelf zijn belastingcenten laat indelen op de door hem/haar gekozen onderdelen. Het platform is zo opgezet dat na je inzet je een duidelijk voor- en nadelen overzicht krijgt over de door jou gemaakte keuzes. Het helpt de gebruiker een beter beeld te krijgen over de beslissingen die de overheid maakt. 

Gebruiksvriendelijk interface ontwerp voor platform

Wanneer je een platform ontwerpt voor een brede leeftijdscategorie is het van belang dat je heel simpel en duidelijk vorm geeft. Waar een jonge gebruiker vaak al snel doorheeft hoe iets werkt, is het voor een oudere doelgroep vaak even zoeken. Een duidelijke navigatiestructuur en uitleggen van functionaliteiten is dan van belang. 
 

MEEDENKEN

Hoe krijgen we de bezoeker van jouw product of website  op de juiste plek? Wij zorgen voor een duidelijke navigatie! Vol met CTA buttons en USP's 

 

USABILITY

Hoe zorgen we ervoor dat de acties op de sites of software die wij voor jouw product of dienst goed werken zonder teveel uitleg? Wij zijn usability experts! 

 

GEBRUIKER

Bij het ontwerpen van een goede interface zetten wij de gebruiker centraal. Hoe ervaart de gebruiker jouw website of software, visueel én praktisch?

 

OVERTUIGD?

Laat vandaag jouw interface duidelijk en simpel ontwerpen door Twisted Stanger. Neem contact op!

 

TWISTED INTERFACE ONTWERP  ben jij de volgende?

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam